Szamártejes kozmetikumok

Szépség elixír mindenkinek

Ciki-e karácsonyra kozmetikumot ajándékozni?

2015. november 29. 10:46 - goccedilatte

Ahogy elmúlt az első advent vasárnap egyre több ember fölé tornyosul az a bizonyos nyugtalanító kérdés, mit ajándékozzunk karácsonyra, párunknak, testvérünknek, barátunknak, barátnőnknek, anyósunknak, bárkinek, akire ajándékba csomagolt szeretettel gondolunk.

Vajon bunkóság karácsonyra ránctalanító krémet ajándékozni anyósunknak? Netalán ezzel azt üzenjük az örökifjú mamának, hogy tolja keményebben, mert durván öregszik? :)

kozmetikum_szerum.jpg

Ettől függetlenül a nők alapjáraton imádnak kozmetikumot kapni, ha az megfelelő minőségű, színvonalú, és van benne valóban valami újdonság, valami más, amivel kiemelhetik egyediségüket. Ezzel a stratégiával a férfinak is elismerő mosolyban lehet része anyósa részéről, ha épp minőségi kozmetikumot ajándékoz.

Ugyanakkor csúnyán lukra lehet futni, egy-egy rosszul kiválasztott kozmetikum csomaggal. Hogy mi az, amit messziről kerülni kell, ha már tűzön-vízen keresztül valamilyen kozmetikumot szeretnénk ajándékozni?

Először is a sebtében a bolt polcairól leszedett legolcsóbb tusfürdőt és testápolót ajándékba adni egyrészről személytelen, másrészről ezzel inkább azt üzenjük, hogy "mindegy mivel, csak tisztálkodj gyakrabban."

Az erősen illatosított kozmetikumok sem tuttira nyerők abban az esetben, ha épp pontosan tudjuk az ajándékozott épp milyen illatokra finnyás, és könnyen allergiás rohamot kapnak a szaglószervei.

kep_7.png

Ám, ha valóban igényesen összeválogatott kozmetikumokról van szó, nyugodtan bevállalhatjuk, ha pedig valami teljesen újszerűt akarunk ajándékozni, akkor jó, ha a természetesség felé fordul figyelmünk.

Manapság egyre divatosabbak a vegyszermentes termékek, a természetes készítmények, kozmetikumok, és abban az esetben, ha nem csak a címkére van mindez ráírva, hanem valóban olyan helyről vásároljuk, ahol garantáltan természetes készítményeket kapunk.

goccedilatte.jpg

A természetes alapanyagokból készített, kézműves szappanok, krémek és szérumok, mint az Olaszországból származó szamártejes tkozmetikumok, termékek, valódi újdonságot jelentenek a piacon, így karácsonyi ajándékválasztás közepette érdemes ezeket is számításba venni!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szamartejes.blog.hu/api/trackback/id/tr388132788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csőcsere 2015.12.05. 09:10:36

Felolvastam a cikket és mi, a társaságban lévő nők teljes összhangban voltunk: a kozmetikum személyes. Mindenkinek egyedi az, mit szeret, ha valóban örömet akarunk szerezni, ajándékba ezt lehetőleg ne adjunk. Ha csak nem tudjuk 100%-osan, mit szeret és használ az, akinek ajándékba adjuk.
Szappanhoz extra infó: itt még jobban érvényesül, hogy annak adjuk, aki szereti és használja.

csőcsere 2015.12.05. 09:18:20

A társaságban lévő férfi felkiáltása: vegyetek brilliánsot!
süti beállítások módosítása