Szamártejes kozmetikumok

Szépség elixír mindenkinek

Válassz minőségi, szamártejes kozmetikumot karácsonyra is!

2015. december 18. 09:17 - goccedilatte

Néhány nap és itt a karácsony, de egészen biztos vagyok benne, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják a karácsonyi ajándékok megvásárlását várva a szikrára, ami a tökéletes ajándék kiválasztására sarkallhat.

Nem minden esetben sikerül azonban maradéktalanul kiválasztani azt az ajándékot, amire a megajándékozottnak valóban szüksége van, ezért nem véletlen, hogy ünnepek után sokan viszik vissza a megvásárolt hasznavehetetlen vagy érdektelen ajándékokat.

szamartejes_1.jpg

Na, de felvetődik a kérdés, mi a helyzet abban az esetben, ha nem egy ruhadarabot akarunk ajándékozni, nem a harmadik konyhai robotgépet, hanem olyat, amit minden nő hasznosítani tud: kozmetikumot.

Hogyan lehet biztonsággal kiválasztani például egy arckrémet, egy hidratáló krémet, bármilyen terméket, amivel kapcsolatban nem tudhatjuk a megvásárlás pillanatában, hogy az a személy, akinek ajándékozzuk valóban felkeni-e a bőrére, vagy épp a kukában landol?

vegyszermenteskozmetikumok.jpg

A tendencia a kozmetikum választás terén is egyre inkább eltolódik a természetes alapanyagú készítmények felé, amelyekre nyugodtan rábízhatjuk bőrünket, nem csak a hidratált hatást érjük el, hanem valóban segítik a bőr kötőszöveteinek a megóvását, ezáltal a bőrszövet tényleg feszesebbé válik.

A szamártejes kozmetikumok hatása nem legenda! Mivel a szamártej pH értéke azonos az emberi bőr pH értékével, ezért már ez az egyetlen momentum is elegendő, hogy rábízzuk magunkat és szeretteinket a szamártejes kozmetikumok hatásaira! Emellett az értékes telítetlen zsírsavak, amelyeket a nyers szamártej tartalmaz (omega 3, omega 6) segítenek a sejthártya felépítésében, óvják a bőrt.

szamartejeskozmetikumok.jpg

Inkább ne kockáztass a vegyszerekkel teletömött, majd természetes hatásúnak eladott kozmetikumokkal, válaszd a valóban vegyszermentes, szamártejes kozmetikumokat.

Ha ma rendelsz, még karácsonyig megkapod! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamartejes.blog.hu/api/trackback/id/tr388181458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása