Szamártejes kozmetikumok

Szépség elixír mindenkinek

Hogyan válasszunk karácsonyra szamártejes kozmetikumot?

2015. december 12. 20:27 - goccedilatte

Múltkori posztunkban alaposan kitárgyaltuk, hogy milyen üzenete lehet egy rosszul kiválasztott kozmetikum csomagnak. Az a tény, hogy mi nők imádjuk a kozmetikumokat még nem jelenti, hogy bármitől elolvadnánk :-)

A természetes alapanyagokból készülő, minőségi kozmetikumokkal egyszerűen képtelenség mellé lőni, két okból is. A minőségi termékek mindig a luxus, a kényeztetés magas fokát jelképezik, a természetes alapanyagok pedig biztosítanak bennünket arról, hogy a természetességre való tudatos törekvésünk jó irányba halad.

kozmetikum.jpg

Felvetődik azonban a kérdés hogyan válasszuk ki a megfelelőt a piacon található igen magas felhozatalból?

Először is fontos tisztában lenni a megajándékozott bőrtípusával, így ajándékoddal minél jobban rá tudsz hangolódni, az ajándékozás személyes lesz, őszinte szeretetet feltételez.

Ám, ahhoz, hogy mindezek érvényesüljenek, és garantált legyen a sikered, a kozmetikum csomag kiválasztása előtt vedd fontolóra a megajándékozott 3 alaptulajdonságát.

Hogy melyek ezek?

A megajándékozott neme: banálisnak tűnik, ám sok múlik rajta, hisz, ha férfi az illető, akkor összetételükben és illatukban is a férfias jellemzőket kell adott kozmetikumnál figyelembe venni.

A megajándékozott életkora: szintén sarkalatos kérdés, hisz egy huszonévesnek teljesen más jellegű, összetételű kozmetikumra van szüksége, mint egy negyven éves hölgynek. Különbözik a bőr tónusa, más jellegű bőrproblémákkal kell szembenézni a különböző korosztályoknak.

karacsonyi_ajandek.jpg

A megajándékozott életstílusa: annak függvényében, hogy valaki folyamatosan éjszaka dolgozik, sokat küzd a kialvatlansággal, stresszes vagy épp a nagy város szennyeződésének van bőre kitéve más-más jellegű kozmetikumra van szüksége. Ebben az esetben a teljesen természetes alapanyagú, szamártejes kozmetikumok bőrtisztító hatása kiválóan érvényesül, ráadásul ennek az ajándékcsomagnak nincs semmiféle negatív "hangzása" sem.

A megajándékozott kedvenc illata: ez az, ami leginkább feltételezi, hogy szerettünket teljes mértékben ismerjük, ha tudjuk, mi a kedvenc illatvilága. Ám, ha mégsem vagyunk mindezzel tisztában nagyban segít, ha tudjuk milyen teát iszik, milyen parfümöt használ, mi a kedvenc gyümölcse. Ez esetben már jobban el tudjuk dönteni, milyen illatosított kozmetikumot viselne el leginkább bőrén.

Ha mindezeket végig gondoltad, már teljes biztonsággal ki tudod választani a tökéletes kozmetikumot! :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamartejes.blog.hu/api/trackback/id/tr628172760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása