Szamártejes kozmetikumok

Szépség elixír mindenkinek

Természetesség - avagy a lejáratás magasiskolája

2016. január 01. 06:30 - goccedilatte

Ha kicsit visszagondolunk egy időben sok mindenre (étel alapanyag, kozmetikum, gyógyhatású készítmények stb.) ráhúzták a természetes jelzőt, még akkor is, ha abból láthatóan kilógott a "kémcső".

Amikor a természetességet, a természetes jelzőt felfedezte magának a marketing, azzal, hogy boldog, boldogtalan terméket így próbáltak eladni kifejezetten nyereséges üzletnek számított, hisz a fogyasztókban rég él a vágy a természetes hatású, egészséges termékek iránt, lévén, hogy nem titkolt jelleggel irdatlan mennyiségű kemikáliát eszünk, iszunk, kenünk a bőrünkre.

woman.jpg

Aztán sorra hullott le a lepel az egészségesnek kikiáltott termékek, készítmények minőségéről, és nem meglepő módon az a tendencia kezdett el növekedni, hogy a fogyasztók egy újabb természetes jelzővel hirdetett termékre már nem reagálnak érdeklődéssel. Lévén a jelzőt már rég sikerült lejáratni, kihasználni, feláldozni a profit és brandépítés oltárán.

Ezt a tendenciát nem lesz egyszerű visszafordítani, holott nagyon jó termékek vannak most is a piacon, amelyek lekövethető módon, maximálisan természetes összetevőket tartalmaznak.

Mi lehet természetesebb, mint a nyers szamár tej? Már önmagában akár a nyers tehéntejnek is jótékony kozmetikai hatásai vannak, a szamár tej ezen túl tartalmaz olyan összetevőket, amelyek idézőjelben kész kozmetikai csodaszernek tekinthetők.

szamartej_1.jpg

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem egyszerű megkülönböztetni és letenni egy voksot egy valóban természetes vagy természetesnek vélt kozmetikum, vagy bármilyen termék mellett, viszont a hiteles forrásból származó, leinformálható úton forgalomban lévő termékekben magas százalékban lehet bízni, hogy valóban azokat az összetevőket tartalmazza, mint amelyeket hirdet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamartejes.blog.hu/api/trackback/id/tr558238280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása