Szamártejes kozmetikumok

Szépség elixír mindenkinek

Mi lehet a természetes szépség titka?

2016. február 06. 08:13 - goccedilatte

Sokszor halljuk a megállapítást, miszerint a "szépség belülről fakad", ha tényként kezeljük a kijelentést, akkor miért is használunk mi nők kozmetikumokat, anti-aging hatású különféle készítményeket? Miért figyelünk oda, hogy szépségünk megóvása elsősorban természetes, lehetőleg vegyszermentes kozmetikumokkal történjen?

Ha a nők legszebb életkorát kellene meghatároznunk, akkor az bizony nem a várva várt 18-20 éves kor közé, hanem éppenséggel a 30-as éveik elejére esik. A nő ekkor válik teljessé, a külső-belső szépség ekkor éri el tetőfokát, a magabiztosság, a tudatosság, saját női ÉN megélése is ekkor csúcsosodik ki.

Ebben a korban már rendelkezünk olyan szakmai és magánéleti tapasztalattal, ami hozzásegíti bennünket ahhoz, hogy tisztán lássuk céljainkat.  A nők nagy százaléka 30-31 éves korukra már megtalálják identitásukat,  önmagukat elfogadják, ez pedig nagyban hozzájárul ahhoz  a bizonyos belső kisugárzáshoz, ami a nőt valójában a nagybetűs NŐVÉ teszi.

termeszetes_szepseg.jpg

Tehát a természetes szépség nem csak a természetes alapanyagú kozmetikumok használatán múlik, ezzel csupán képesek vagyunk megőrizni belső szépségünk bőrünkre vetített megnyilvánulását.

Hogy mennyire összefügg a külső-belső szépség, az teljesen nyilvánvaló!

Amikor nyugalmas, harmóniával teli életet élünk, az meglátszik a bőrünkön is: a ráncok kisimulnak, a nyugalom sugárzik, bőrünk egészséges, hidratált, selymes, rugalmas, az arcon hamarabb jelenik meg a mosoly.

Ellenben, a stresszes, egészségtelen életmód hasonlóan nyomot hagy, a kialvatlanság, a dohányzás, a stressz, de még a városi szmog is roncsolja bőrünk természetes szépségét: az öregedés jelei hamarabb meglátszanak, megjelennek a ráncok, a bőr elveszti nedvességtartalmát, száraz, egészségtelen lesz.

szepseg.jpg

Ezért, ha természetes szépségünket szeretnénk hosszú távon megóvni elsősorban saját környezetünkben, komfortzónánkban, önmagunkban kell pozitív irányú változást eszközölni, majd a következő lépéssel lehet a megfelelő, lehetőleg vegyszermentes kozmetikumokat előnyben részesíteni ahhoz, hogy a természetes szépséget, a bőr egészségét, fiatalságát hatékonyan meg lehessen őrizni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamartejes.blog.hu/api/trackback/id/tr1008369754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása